Menu Sluiten

Belevingsevent Offerte

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

Meer info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Belevingsevent Offerte – Beurzen – Communicatie Events – 

Wenst u meer info over Belevingsevent Offerte kijk dan vlug op https://jada-events.be | Een belevingsevent is een aangename manier om nieuwe dingen bij te leren op een ontspannen wijze onder aangename mensen.

Events | Evenementen Organisatie | Evenementenbureau | 


Belevingsevent Offerte

met sense abonneer je Belevingsevent Offerte bestellen op onze mailings beleef het moment in de abdij van averbode lekker en betaalbaar eten in onze buurtrestaurants snel en gezond lunchen in onze bedrijfsrestaurants werken met sense is werken met plezier gezellig tafelen in onze buurtrestaurants dereen welkom jong en oud laat u verwennen in onze restaurants speciale avondopeningen voor gezinnen met kinderen lekker gezond en betaalbaar eten in onze buurtrestaurants welkom in bistro Belevingsevent Offerte zijn vaak veelgevraagd de plek in de kathedraal van antwerpen sense voor u onze uitbatingen nieuws sense buurtrestaurants bedrijfsrestaurants beving events hotel foto s vacatures contact terug naar boven nieuws heropening terrassen beste klanten op volgende sense Wat betrachten we met Belevingsevent Offerte locaties openen we vanaf zaterdag mei opnieuw ons terras de schaken eten en drinken bakboord eten en drinken de plataan eten en drinken t vond.

.

Wetenswaardigheden over Belevingsevent Offerte

.