Menu Sluiten

Feesten

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

Meer info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Belevingsevent Offerte – Beurzen – Communicatie Events – 

Wenst u meer info over Feesten kijk dan vlug op https://jada-events.be | Feesten voor uw en uw bedrijf zijn de beste manier om de dagelijkse sleur van het werken eens op te breken.

Events | Evenementen Organisatie | Evenementenbureau | 


Feesten

geuzenhof wie zijn we take away food wines restaurant lunchmenu geuzenmenu la carte gerechten start the weekend feesten onze grote feestzaal onze huiskamers seminaries infobrochure events brunches kreeftenweekend eat dance kalender fotos nieuwsbrief gastenboek reserveren contact eat dance gastenboek ben je bij ons geweest en wil je graag een beoordeling schrijven in ons gastenboek stuur ons een mailtje naar emailprotected De verkoopsom van Feesten Alvast bedankt geuzenhof het is er altijd genieten op alle vlakken mooi interieur lekker eten super bediening en alles mooi verzorgd toplocatie mevrouw dhaene de vriendelijkheid van de eigenaars en het personeel is nog beter dan het vroeger reeds was gelukkig om terug klanten te kunnen ontvangen na de corona crisis de gerechten zijn uitstekend vooral qua presentatie. De wijn hl lekker dhr amp mevr .