Menu Sluiten

Organisatie Logistiek Events

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

89451048945104

More info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Belevingsevent Offerte – Beurzen – Communicatie Events – 

Wenst u meer info over organisatie logistiek events kijk dan vlug op https://jada-events.be | Logistiek Events Organisatie

Evenementen Organisatie | Evenementenbureau | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Organisatie logistiek events

wat we doen wie we zijn projecten contact nl en wat we doen wie we zijn projecten contact zoek nieuwsbrief nl en wie we zijn conrad consulting is een team van acht evenementenmensen stuk voor stuk gedreven met een passie voor het organiseren van onvergetelijke momenten. Ieder van ons heeft een eigen specialiteit achtergrond en specifieke ervaring organisatie logistiek events lijst Samen zorgen we dat iedere vraag wordt omgezet tot een pasklaar antwoord. En hiervoor werken we samen als hecht team. Door onze krachten te bundelen leren we van elkaar. Klanten hebben n contactpersoon maar wij pakken alle projecten als team aan. We zijn allemaal helemaal anders maar n ding hebben we gemeenschappelijk het organiseren van evenementen is onze passie. Aan.

navigation home professional congress organiser events reisboeken reisverzekeringen reisbureau contact m.i.t.t. Belgium reeds jaar de professionele congres en evenementen organisator kortom het reisbureau in leuven tienen www.maxiholidays.com pco professionele congres organisator een congres is een bijeenkomst van een aantal mensen die gedurende n of meerdere dagen samenkomen om te luisteren naar en of te discussiren met n of meerdere personen over n of meerdere thema s. Een congres of een symposium kan niet in een paar uur worden georganiseerd. Kennis van zaken is een vereiste voor de organisatie van congressen omdat het een complex geheel is van uit te voeren activiteiten. Onze taken zijn terug te brengen tot de planning en uitvoering van de activiteiten die betrekking hebben op de organisatie de logistiek en de financin van een congres .algemene taken m.b.t. Aard type congres wij denken met u mee ongetwijfeld komt o.a. Onze communicatieve ondersteuning aandenken aan het congres taakverdeling ter sprake. De verzamelde gegevens worden omgezet in een zeer voorlopi.

Bericht over Organisatie logistiek events

gaston red loft stamcaf facebook instagram toggle navigation toggle navigation about locations blog contact team vacatures press .. Jobs stamcafe zoekt zaalpersoneel .. Jobs stamcafe zoekt zaalpersoneel ben jij een echte teamplayer en heb je zin om deel uit te maken van het fantastische stamcafteam ben je dynamisch en heb je pakken energie die je graag wil delen met je team heb je een hart voor gent food cultuur en een inspirerende werkomgeving tot slot klinken hospitality en beleving je als muziek in de oren dan is stamcaf misschien wel iets voor jou we zijn momenteel op zoek naar een vaste kelner bekijk ons aanbod van organisatie logistiek events Interesse stuur je motivatie en cv naar infostamcafe.gent. Vaste kelner stamcaf stammuseum m v x taken je ontvangt klanten wijst hen een tafel toe en staat hen bij met een woordje uitleg over het concept de menukaart en de producten je neemt bestellingen op en serveert food en drinks met oog voor de werking in de zaal je kan zowel koude als warme dranken bereiden en serveren .