Menu Sluiten

Familiedag

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

89451048945104

More info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Belevingsevent Offerte – Beurzen – Communicatie Events – 

Wenst u meer info over familiedag kijk dan vlug op https://jada-events.be | Een familiedag organiseren op uw bedrijf maakt het ook aangenaam voor uw werknemers om aan hun gezin te tonen wat zij werkelijk op het werk doen.

Evenementenbureau | Evenementen Organisatie | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Familiedag

contacteer ons home over ons onze oplossingen onze projecten wat onze klanten vertellen de hands nieuws contact jobs u bevindt zich hier limoco nieuws familiedag in toverland zoeken zoeken… Familiedag in toverland .. Aangezien toverland recent uitgebreid werd besloten we om daar nog een keertje naartoe te gaan. Met een mooie groep van mensen trokken we naar sevenum in nederland. En de weergoden waren ons goed gezind het nieuwe themagebied avalon werd gesmaakt met de wingcoaster fenix voor de durvers en het boottochtje merlins quest voor diegenen die het liever iets rustiger aan doen familiedag is gewoon uw perfecte keuze Om u spraken we met z n allen af in de wunderbar voor een heerlijk buffet. Het personeel van toverland zag ons graag komen het gebeurt namelijk niet vaak dat al het eten zo goed als op is. Dat limoco een echt familiebedrijf is werd nog maar eens bewezen. Net als het feit dat we trouwe wer.

wij organiseren je familiedag vraag uw offerte aan … Toggle navigation home corporate events weddingplanning private events cases team contact familiedag u wilt een bedrijfsfeest organiseren waar de complete familie op uitgenodigd is bij vannuchi events vind je een afwisselend aanbod van animatie en catering voor jong en oud. Is het niet geweldig om uw partner en kinderen uw werkvloer te tonen dat vindt uw personeel vast ook. En er is geen beter moment om dit te doen dan op een familiedag. Trakteer uw personeel op een spetterende vannuchi familiedag met ons verrassend aanbod van animatie en catering zullen de genodigden zich geen moment vervelen. Ook de kinderen uiteraard de voordelen van familiedag Op het einde van de dag zullen de kleine koters volledig moegespeeld zijn. Geniet van de professionele begeleiding van onze event managers. U kan gewoon relaxen met uw colle.

Feiten over Familiedag

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie over ons ons dna life projinit actueel werken bij projinit projinit academy actuele jobs solliciteren freelance it vacatures it services it consultancy it security consultancy werving en selectie contact menu kruimelpad home over ons lifeprojinit lifeprojinit sintmagie in plopsaland .. Een vleugje magie en bakken vol nostalgie ook dit jaar zette plopsaland de panne de deuren open voor een onvergetelijke projinitfamiliedag. Ook van de partij sinterklaas en z n gekke hulppieten. Wat een feest lees meer raquo citytrip tallinn we trokken met onze medewerkers die jaar in dienst zijn naar het inspirerende tallinn. Onvergetelijk estland is niet alleen de voorloper en het voorbeeld in digitalisatie het is ook de id.