Menu Sluiten

Klantenevenementen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

Meer info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Belevingsevent Offerte – Beurzen – Communicatie Events – 

Wenst u meer info over Klantenevenementen kijk dan vlug op https://jada-events.be | Klantenevenementen zijn een perfecte opportuniteit om de relatie met uw klanten te verbeteren.

Events | Evenementen Organisatie | Evenementenbureau | 


Klantenevenementen

goosse by agron billa fr nl en facebook vakkennis creativiteit zonder vakkennis is even nutteloos als talent zonder passie. Een regel waar ook culinaire artiesten niet aan ontsnappen. De chefkoks van goosse zijn smaakontdekkers en tegelijk fijnbesnaarde technici. Hun vakkennis zorgt ervoor dat ze op een avond identiek dezelfde borden met een perfect gecontroleerde garing kunnen serveren. Deze gastronomische vakkennis en de betrouwbaarheid van de organisatie maken van goosse en onmisbare partner voor grote evenementen Klantenevenementen is gewoon uw perfecte keuze Zenheid de keuken van goosse weerspiegelt zijn zenheid en vakkennis. Onder het toeziend oog van agron billa werken de teams samen aan een culinair meesterwerk waar lang over nagedacht is. Het is een goed geoliede machine en dat zie je op het bord. Als je een evenement in goede banen wilt leiden moet je o.

skip to main content nieuws werken bij rijk zwaan internationaal contact en evenementen sharing a healthy future vind uw ras oplossingen waarom rijk zwaan over ons nieuws familiebedrijf rijk zwaan behoudt koers groenteveredelingsbedrijf rijk zwaan heeft in het boekjaar een nettoomzet van miljoen euro behaald. Dit betekent een groei van ten opzichte van het jaar daarvoor. oct gele sweet palermo krijgt hoogste waardering van internationaal smaakinstituut de gele sweet palermo puntpaprika van rijk zwaan ontving in juni de superior taste award met drie sterren van het international taste institute Klantenevenementen : vind meer info hier De rode sweet palermo werd bekroond met twee sterren. Sweet palermo is de eerste zoete puntpaprika die deze award op het gebied van smaak ontvangt. jun innovatie in het saladeschap met .

Interesse in Klantenevenementen

volg ons op home allergenen nieuws professional bestel online bestel voor tervuren bestel voor leuven tiensepoort bestel voor leuven vesalius bestel voor duisburg bestel voor hoeilaart bestel voor keerbergen bestel voor diegem bestel voor haasrode bestel voor leefdaal belegde broodjes in de kijker ontbijtpakket confituur griekse yoghurt granola brood zoete traktatie kom bij ons werken onze winkels overzicht winkels winkel tervuren winkelleuvenvesalius winkel hoeilaart winkel duisburg winkel leuven tiensepoort winkel keerbergen winkel diegem winkel leefdaal winkel haasrode professional een moderne bakkerij met passie voor het vak elke dag opnieuw willen we de allerlekkerste producten in huis maken interesse in Klantenevenementen E.